2015. szeptember 28., hétfő

Egy kis ásvány

Beizgultam az ásványokra már van régen egy Howlit medálom ahhoz készült egy karkötő,a bagolyos szettemből kimaradt Unakit ebből is egy kari és még csináltam egy Dalmata jáspist is ehhez még nincs semmim de majd lesz!Ennek az ásványnak a neve tetszett nagyon! A logókák ötlete Veres Tímeától származik! :)
Nézzük mi mire jó!
Unakit


Zöld alapon barnás - vöröses foltokkal tarkított gyönyörű kő. Eleme a Föld.  Az Unakit Föld eleme segít bennünket abban, hogy minden élethelyzetben szilárdak maradjunk és megőrizzük erőnket. Önrendelkezésre és a saját legbelső lényünkhöz való hűségre tanít. A napfonat csakra és a szívcsakra harmonikus működését segíti.

Gyógyhatása: Az unakit jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést. Rezgésével erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé. Az unakitot alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert. Javítja a belek, a máj és a tüdő működését is. 


Lelki területen az unakitnak tulajdoníthatóan gyorsabban felépülünk a sorscsapások és lelki megrázkódtatások után.
                                                                                                                                                      

HOWLIT GYÓGYÍTÓ HATÁSA
A HOWLITOT KÉKRE FESTVE TÜRKINITNEK NEVEZIK. EREDETILEG FEHÉR SZÍNŰ, SZÜRKE EREZETTEL. GYAKRAN FESTIK, ÍGY SZÍNBEN HASONLÍT A TÜRKIZHEZ, DE EGYÉBKÉNT SEMMI KÖZE HOZZÁ.
GYÓGYHATÁS: BÓRTARTALMA RÉVÉN BEFOLYÁSOLJA A GYOMOR- ÉS BÉLFLÓRÁT, EZZEL ENYHÍTI AZ ÉMELYGÉST, A GÖRCSÖKET ÉS A HASMENÉST. STABILIZÁLJA AZ EGYENSÚLYÉRZÉKET, ELŐSEGÍTI AZ IDEGRENDSZER ELLAZULÁSÁT ÉS HATÁSSAL VAN A KÍVÜLRŐL ÉSZLELHETŐ MÉRGEZÉSI TÜNETEKRE. KALCIUM ALKOTÓELEME VISZONT A HORMON-, ENZIM- ÉS FEHÉRJETERMELÉST SERKENTI. SEGÍTI AZ ANYAGCSERÉT IS.
PSZICHIKAI HATÁS: A KÉMIAI ÖSSZETEVŐK OLYAN MÓDON RENDEZŐDNEK EL AZ ÁSVÁNYBAN, HOGY GONDOSKODNAK A BELSŐ NYUGALOMRÓL ÉS KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGRÓL, A BIZALOMRÓL ÉS A HARMÓNIÁRÓL - AZAZ AZ ÖNRENDELKEZŐ, BOLDOG ÉLETRŐL.
HOWLIT A SÚLYPROBLÉMÁKKAL KÜZDŐ EMBEREK KÖVE!
SEGÍTI A FOGYÁST ÉS A SALAKTALANÍTÁST.EMELLETT CSÖKKENTI A FOLYADÉKRAKTÁROZÁST IS.
ENYHÍTI A BÉLZAVAROKAT, GYOMORÉMELYGÉST ÉS A HÁNYINGERT.A HOWLIT FIZIKAI SÍKRA GYAKOROLT HATÁSÁT A LELKIEKRE KIFEJTETT HATÁSA TÁMOGATJA: ERŐSÍTI AZ AKARATOT ÉS A KITARTÁST. SEGÍTI A BLOKÁDOK MINDEN FAJTÁJÁNAK LEÉPÍTÉSÉT, TESTBEN ÉS LÉLEKBEN EGYARÁNT.
JAVÍTJA A DIPLOMÁCIAI KÉSZSÉGET ÉS A BELÁTÁST.A HOWLIT AZ IKREK CSILLAGJEGYBEN SZÜLETETTEK TALIZMÁNKÖVE!


Jáspis (Dalmata jáspis)
A jáspis elsősorban a Kos, Nyilas, Bak, Oroszlán, Rák, Halak, Skorpió Szűz, Ikrek csillagjegy szülöttei számára ajánlott.

Az ásványnak tulajdonított hatás:
Megfontoltságra ösztönöz, erősítő, építő, és érzelmileg harmonizáló hatású. Segít, hogy terveinket alaposan átgondolhassuk, minden lépést megfontoljunk, hogy azután határozottan cselekedhessünk. Serkenti az idegrendszer működését, gyorsítja a reakciókat.





                                        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése